This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
35 min - Liggande Yinflow utan props (Inkl. Guidad Shavasana)

35 min - Liggande Yinflow utan props (Inkl. Guidad Shavasana)

Har du inte tillgång till props för tillfället men är yogasugen ändå? Då passar detta pass utmärkt för dig :) 35 minuter lugnt Yinflöde med liggande positioner som inte kräver några props. Vilsamma positioner med bland andra en position som hjälper bäckenbotten att slappna av och minska spänningar runt just det området.

Spellista här 

1 kommentar

Karin

Tack för ÄNNU ett skönt pass! Tycker verkligen så mycket om alla pass. Ett önskemål till hemsidan är om det skulle gå att antingen ordna passen utifrån hur långt passet är, kanske i en lista med lite mindre bild+beskrivning, och/eller att gruppera passen i spellistor utifrån längd, utöver de fyra du har som mer än utifrån känsla/behov. Jag märker att jag ofta utgår ifrån hur mycket tid jag känner att jag kan lägga, och utifrån det väljer utifrån behov. Så jag skulle uppskatta jättemycket om det skulle gå att ordna efter/sortera efter tid också!

Vad tyckte du om passet?

Varukorg

No more products available for purchase