This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Sophias historia

Jag fann Yinyogan mitt i en livskris 2022 där jag kände så starkt att jag behövde något som bara var för mig. Mitt i en separation med en 2 veckor gammal bebis och en 2,5 åring behövde jag hitta en ny väg till det nya liv vi skulle skapa tillsammans. En plats där jag kunde återhämta mig och fylla på med energi, som samtidigt läkte. För tro mig, läka behövdes. Och Yinyogan blev min räddning. Den läkte mig, inifrån och ut, för första gången på djupet. 

Det må låta klyschigt, men Yinyogan var som att hitta hem. Hitta hem till mig själv och den jag kanske egentligen alltid har varit, samtidigt som jag fann mitt framtida jag, mitt Higher Self.

För mig är Yin en blandning av meditation och lugn fysisk aktivitet, och mina ben (min sjukdom Lipödem) älskar det. Jag känner hur lymfan kommer igång (genom pirrningar i benen och fötterna) med hjälp av mjuka rörelse och djupandning. Yinyogan är så accepterande och välkomnande. Man kommer som man är, oavsett kroppstyp, vikt och kroppsform. Och man är välkommen, för precis allt man är.

Dragningen jag kände för denna yogaform kände jag ganska snabbt att jag ville dela med mig av. Och här är jag, som din Yinyogalärare. 

Jag ser fram emot många stunder tillsammans med dig på mattan!

Kram, Sophia

Varför Yin med Sophia?

Jag har länge känt mig dragen till yogan men aldrig kunnat relatera till den. Vid närmare eftertanke inser jag att det har mycket med min kropp att göra, dels dess utseende men också dess förmåga att inte orka på samma sätt pga min sjukdom Lipödem. Därför har jag skapat en plats där du kan känna dig välkommen och trygg för allt du är, just precis nu. I den kropp du lever i helt utan prestation att behöva ändra eller förändra något. 

Yinyoga är en lugn, meditativ och lymfvänlig form av yoga som är välkomnande för alla, där inga förkunskaper krävs eller behövs. Jag guidar dig i mjuka och lugna pass inom olika kategorier med fokus på kropp, avslappning, självkärlek och läkning. Yinyoga läkte mig, nu hoppas jag att det ska kunna läka dig också!

Utbildning: 60 h Yinyoga för Global Yoga

Kom som du är, där du är, du är så varmt välkommen! <3

Varukorg

No more products available for purchase