This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Varför Yinyoga?

"Vi alla behöver lite mer Yin i vår vardag, som möter upp oss i ett liv som redan är fullt av prestation, stress och måsten."

Är Yinyoga något för dig?

Yinyoga är en lugnare och med meditativ form av yoga där man stannar längre i positionerna, mellan 3 till 10 minuter. Vi jobbar inte bara med vår fysiska kropp utan med hela oss. Istället för att aktivera muskler och bygga muskelmassa vill vi slappna av i de olika muskelgrupperna för att komma åt att smälta vår fascia/bindväv, som är fokus i just Yinyoga. 

Vi lever ett allt mer stillasittande liv idag vilket på sikt påverkar vår fascia i form av att den stelnar och stagnerar, vilket resulterar i att vi också blir stelare i vår kropp och i våra rörelser. 

Vi har mängder med olika skelettdelar och muskelgrupper men endast en fascia/bindväv och för att kunna smälta den och få en mer välmående och fungerande kropp, stannar vi längre i våra positioner med avslappnade muskler. 

Yin är en otroligt välkomnande och accepterande yogaform som ger energi, återhämtning och avslappning och som samtidigt bygger en starkare och mer välkomnande kropp. Vi intresserar oss inte för hur kroppen ser ut i de olika positionerna utan hur de faktiskt känns, för dig. 

Yinyoga är för alla. Jag vill tro att vi alla behöver lite mer Yin i vår vardag, som möter upp oss i ett liv som redan är fullt av prestation, stress och måsten.

Välkommen till Yinyoga, precis som du är, där du är!

Varukorg

No more products available for purchase