This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
54 min - Yinflow (Inkl. Shavasana och guidning med orakelkort)

54 min - Yinflow (Inkl. Shavasana och guidning med orakelkort)

Ett Yinflowpass där bröst, bröstrygg, höfter och rygg får mjuk kärlek. Jag har även med min orakelkortlek och kanaliserar in ett kraftfullt budskap till dig som intuitivt känner att det var till dig. Ett otroligt kraftfullt budskap som var lika mycket kopplat till mig själv och förändringar som jag står inför. Ett så fint sätt att kunna guida er till djupare vetskap och kunskap om er själva och er intuition. Låt mig veta om denna typen av guidning är något du uppskattar tillsammans med min yoga. Varmt välkommen!

Props: Bolster/stor kudde, 2 block, filt och skrivbok och penna

Spellista här

Vad tyckte du om passet?

Varukorg

No more products available for purchase