This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Vem tackar oss den dagen vi bränner ut oss?

Vem tackar oss den dagen vi bränner ut oss?

Länge trodde jag att år 2022 skulle vara stämplat som det värsta året i mitt liv. Men nu, såhär 2 år senare kan jag genuint känna att det blev mitt bästa.

Tack vare att livet tog en rejäl vändning för 2 år sedan, tack vare att jag fick en möjlighet att bygga upp mig själv och ett nytt liv har jag gett mig själv en självständighet, en trygghet och den djupaste av läkning. Jag brukar säga att livet gav mig en andra chans, och jag har verkligen anammat den. Lyft på många stenar, läkt, helat, coachats, pratat, kikat närmre på mina beteenden och min del i situationer som jag hamnat i. För ja, dem finns. Men framförallt, har jag yogat. 

Jag minns första gången jag rullade ut mattan. Det va i mitt nya hus, dvs huset jag bor i idag, och jag minns hur mycket jag hade längtat. Själva flytten behövdes liksom för att jag skulle känna mig trygg i att börja, att starta processen. 

Den gången hittade jag hem. Jag föll pladask för allt som hände på min ljuvliga ullmatta den gången. Hur positionerna kändes, som mjuk honung genom kroppen och allt som öppnades upp, helt utan någon större ansträngning. Hur jag plötsligt kände mig trygg. Den djupa självkärlek som det har gett mig. Bortom utseendet har självkärlek en djupare betydelse, en djupare innebörd. Det är så mycket mer än hur vi ser ut och så mycket mer av oss själva att få fram, få ut och vårda. Sanningen om vem jag är och vem jag vill vara. Att välja sig själv och våga stå stark och trygg i det! Det kanske låter som det enklaste som finns att göra, men det är ju inte det. Det är ju det som är grejjen. Att välja oss själva är för många sekundärt idag, och där behöver en förändring ske. Vem tackar oss den dagen vi bränner ut oss på jobbet? Vem tackar oss den dagen vi slitit så hårt för någon annans skull som kanske gett oss men för resten av våra liv? Att välja oss själva lägger grunden för framtiden. Vi kommer orka mer, vi kommer känna mer livsglädje och känner mer energi. 

 

När det landade hos mig. Den gången förändrades mitt liv, mitt sätt att se på livet och på mig själv. Jag valde att ta chansen den gången och faktiskt fullfölja det, och det är jag så stolt över. 

 

Givetvis fortsätter jobbet, och Yinyogan är med mig hela tiden. Den har fortfarande den största delen i det hela, det är där jag finner mig själv som djupast.  Att Yinyoga har massa fördelar för kroppen utöver allt jag nämnt ovan är en enorm bonus. Yinyoga är för alla. Läs mer om Yinyogans alla fördelar här (Klick!)

Men kanske extra viktig för dig som just nu känner en längtan efter mer. Kanske genomgår du själv en separation just nu? Eller känner du kanske att du tappat bort dig själv någonstans på vägen? Oavsett vad kan Yinyoga vara ett fantastiskt hjälpmedel för dig. Varmt välkommen att testa mina klasser här (Klick!). Testa gratis i sju dagar.

Och du, det går alldeles utmärkt att använda friskvårdsbidraget. 

Namaste, Sophia

 

Varukorg

No more products available for purchase