This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
5 fördelar med Yoga Nidra

5 fördelar med Yoga Nidra

Yoga Nidra betyder ”yogisk sömn” och kan beskrivas som en form av meditation som oftast utförs liggandes på rygg. Jag gillar att benämna det som en skön djupavslappning där vi utforskar olika stadier av medvetenhet för att dels uppnå olika typer av uppvaknande, men också andra möjliga positiva effekter. 

Jag föll som en fura första gången jag testade Yoga Nidra och älskar att använda det som en form av meditation, när jag känner att jag behöver slappna av men också samla ny energi.

 

5 fördelar med Yoga Nidra

  1. Stressreducering ~ Känner du dig ofta stressad och uppe i varv? Yoga Nidra kan hjälpa dig varva ner och aktivera ditt parasympatiska nervsystem, vårt lugn och ro system som hjälper oss att slappna av och reducera stress. 
  2. Förbättrad sömn ~ Har du sömnproblem eller svårt att somna? Yoga Nidra kan hjälpa dig med bättre sömn och hjälpa dig somna. 
  3. Mer energi ~ Jag själv upplever att jag får mer energi efter en Nidra och gör den mer än gärna efter jag ätit lunch. Jag får så mycket mer energi för att fortsätta jobba resten av eftermiddagen. 
  4. Ökad självmedkänsla ~ Yoga Nidra kan hjälpa dig att känna ökad självmedkänsla och ökad acceptans till dig själv.
  5. Ökad kreativitet och koncentration ~ Jag upplever själv ökad kreativitet och bättre koncentration efter jag ufört en Nidra

 

Något som verkligen blivit så tydligt för mig sen jag började med Yinyoga och Yoga Nidra är att vila ger energi! Det är en gamechanger när man lär sig det. Att vila och återhämtning ger så enormt mycket mer än att bara köra på. Vi får helt klart mer, genom att göra mindre i det här fallet. <3

Är du nyfiken på Yoga Nidra? Njut av mina inspelade Nidras på portalen. Testa gratis i 7 dagar. Varmt välkommen att testa här (Klick!).

 Namste, Sophia

Varukorg

No more products available for purchase