This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
5 fördelar med Yinyoga

5 fördelar med Yinyoga

Fördelarna med Yinyoga är många, både rent fysiskt men också mentalt och själsligt. Dessutom är Yinyoga otroligt välkomnande och något som ALLA kan utföra. Du behöver inte ha massa förkunskaper, heller inte en specifik kroppstyp eller en massa coola grejjer. Kom som du är, precis där du är i livet, du behöver bara dig själv, en stund och en plats som är trygg för dig. 

5 fördelar med Yinyoga

  • Lugn och stillsam Yoga som ALLA kan göra ~ Precis som jag skrev ovan behöver du inga förkunskaper eller en specifik kroppstyp. Du behöver inte vara rörlig, heller inte vältränad. Yinyoga är för alla och en otroligt välkomnande yogaform där inget handlar om hur positionen ser ut utan hur den känns för dig.
  • En mer flexibel bindväv, en mer flexibel kropp ~ I Yinyoga stannar vi mellan 3-5 minuter i varje position, slappnar av i musklerna och belastar på så vis våra leder och vårt skelett under en längre tid, dvs inga hastiga rörelse. På så vis kommer vi åt kroppens bindväv som gärna stagnerar och blir stel om man är mycket stillasittande eller liknande.
  • En mer rörlig och mer välmående kropp ~ När vi jobbar med kroppens bindväv och långsamt smälter den kommer den bli mer rörlig och mer flexibel. Vilket i sin tur kommer resultera i en mer rörlig, välmående och flexibel kropp.
  • Mindre svullnad och smärta ~ Har du ett stagnerat lymfsystem och kanske har problem med diverse ödem? Då är Yinyogan perfekt för dig. Yinyogan är nämligen en lågintensiv praktisering där du bevarar ditt helt normala andetag och på så vis inte ökar blodcirkulationen, och med det får ökad lymfvätska ut i kroppen. Specifika positioner är också perfekta för att hjälpa kroppen att tömma sig på vätska och för att minska smärta och svullnad.  Här hittar du flera underbara pass som är lymfanpassade och jättehärliga.
  • Läkning, inifrån och ut ~ Yinyogan är otroligt läkande. Har du gamla trauman och en tung ryggsäck av gamla händelser som det är dags att börja bearbeta? Låt dig läka i mjuka och fina positioner med hjälp av Yinyogan. Positionerna är så enormt läkande i sig. 

Testa på Yinyoga och upplev alla dess fördelar gratis i 7 dagar! Varmt välkommen att testa på här (Klick!)

Varukorg

No more products available for purchase