This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Mina bästa energiboostande tips

Mina bästa energiboostande tips

Som självstående små barns mamma har jag blivit lite av en expert på detta. Små tillfällen i vardagen som gör en enormt skillnad för mig när jag behöver det som mest.

För ja, små korta pauser och små förändringar i vardagen gör så mycket större skillnad än vad vi kanske kan tro. Och det är hit jag kommer tillbaka hela tiden. Börja smått, börja långsamt, med små små förändringar i vardagen. Du kommer märka skillnad!

1. Yoga Nidra ~ En Nidra efter lunch när jag jobbar eller när min son sover gör otroligt mycket för mig. Ibland vill min dotter vara med och det blir en mysig stund tillsammans. En stunds vila ger energi. För det är just det, vila tar inte tid, det ger energi, som min fina Yoga Nidra lärare Jennie så fint skrev. Testa mina Nidror gratis i 7 dagar här (Klick!)

2. Natur & Hav ~ Här hämtar jag enormt mycket just nu. Energierna naturen har att ge är enastående. Har du möjlighet, ta av dig skorna och låt dig själv grundas. För mig börjar det pirra i benen och jag känner direkt hur batteriet laddas

3. Promenad ~ Jag hämtar mycket energi i rörelse, lågintensiv rörelse. Vi hjälper lymfan att göra sitt jobb samtidigt som vi vistas i naturen. Jag älskar att promenera. 

4. Yinyoga ~ Yinyoga kan både få oss att slappna av och ge oss mer energi. Allt beroende på vilka positioner vi väljer. Testa energiboostande Yinyoga gratis här (Klick!).

5. Regelbundna måltider ~ Här kan jag bättra mig, men jag märker hur stor skillnad det gör för mig. Att inte få dem där dipparna och istället hålla blodsockret på en jämn och stabil nivå. Testa vad som funkar för dig. För mig är en bra riktlinje att äta något var tredje timme. 

 

 

Varukorg

No more products available for purchase