This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
5 tips för att boosta ditt lymfsystem

5 tips för att boosta ditt lymfsystem

 

I samband med att jag fick min Lipödemdiagnos kände jag ett stort behov av att lära mig mer om lymfsystemet och applicera mer av lymfvänliga val i min vardag. 

Det har inte varit lätt och vi måste komma ihåg att det tar tid att förändra invanda beteenden och att förändra sin livsstil. Men det går, om man vill. 

Jag har testat mig fram och hittat mina sätt som fungerat för mig och hjälper mig att vara nästintill smärtfri idag. 

1. Egenvård ~ Att starta morgonen med egenvård är för mig ett måste. Annars kan jag räkna med både smärta och svullnad snabbt under dagen. Vill du lära dig min egenvårdsrutin? Som YIN/YOU medlem får du tillgång till en video med utförlig beskrivning av hur min egenvårdsrutin för lymfsystemet går till samt vilka produkter jag använder. Ta del av den här (Klick!)

2. Yinyoga ~ Yinyoga är en otroligt lymfvänlig aktivitet då den är lågintensiv och det är just vad lymfan älskar! Testa Yinyoga med mig gratis i 7 dagar här (Klick!).

3. Djupandas ~ Då lymfsystemet inte har någon egen pump, pumpas vår lymfvätska runt med hjälp av vår andning bland annat. Därför är rätt andning otroligt viktigt för att lymfan ska kunna ta sig runt i kroppen. 

4. Antiinflammatorisk kost ~ Min kropp mår som bäst av antiinflammatorisk kost för att stötta lymfan på bästa sätt och på så vis minska risken för både svullnad och smärta. 

5. Minska på stress ~ Ja, du läste rätt. Att ge kroppen återhämtning och minska ner på stress hjälper lymfsystemet otroligt mycket. 

 

Varukorg

No more products available for purchase