This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Yinyoga är energimedicin

Yinyoga är energimedicin

Jag pratar ofta om Yinyogan som mitt största genombrott inom min inre läkning. Det va där, på min mjuka, varma och trygga ullmatta, som allting faktiskt började. 

Än idag är det dit jag kommer, dit jag söker mig, när jag behöver hämta hem mig själv, när jag varit för mycket i mitt huvud eller när jag behöver få svar på frågor som cirkulerar i huvudet. Varför? 

För Yinyoga är stillhet, där får känslorna möjlighet att ta plats för att vi inte ersätter det med något annat. Vi ersätter det inte med aktivitet eller någon sysselsättning för att dämpa, för att inte behöva känna. Vi bara är i positionerna. Det öppnar upp till enorma möjligheter att lära sig mer om sig själv på ett djupare plan, men också, helt utan att göra något annat, läka sådant som behöver läka. Hela det som behöver helas. 

Tillsammans med detta skapas enorma, fysiska fördelar för vår kropp. När vi ger vår bindväv kärlek skapar vi utrymme för mer rörlighet i vår kropp tillsammans med en mer välmående vardag.

Med Yinyoga och med annan typ av energimedicin ( annan typ av yoga, meditation med mera...) kan vi förebygga så mycket i vår vardag. Stress, utbrändhet och sjukdomar är exempel på lite av mycket som faktiskt går att förebygga om vi väljer att ta hand om oss själva, inifrån och ut. Men också något som kan hjälpa oss att ta oss genom svårigheter i livet. Som faktiskt kan hjälpa och ta oss ut på andra sidan och ge ökad förståelse för att livet är så mycket mer. 

 Testa energimedicin genom Yinyoga och se vilka positiva fördelar det har, både i förebyggande syfte men också för dig som är mitt i det. Varmt välkommen att testa gratis i 7 dagar här (Klick!)

Namasté, Sophia

Varukorg

No more products available for purchase